Etsen van metalen onderdelen
(Advanced Chemical Etching)

Cumatrix is vertegenwoordiger voor ACE, Advanced Chemical Etching. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het etsen van metalen onderdelen.

ACE is een bedrijf gespecialiseerd in het etsen en vormen van metalen onderdelen van 80 micron tot 1.5mm dikte, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. De geëtste vormen kunnen voorzien worden van een galvanische toplaag.

U kan bij Cumatrix terecht voor het laten etsen en het laten vormen van uw product. Verder kan uw onderdeel voorzien worden van verschillende nabewerkingen waaronder plating en passiveren. Dankzij onze kwalitatieve service en additionele opties kan u aanzienlijk veel tijd en moeite besparen.

Wilt u een metaal onderdeel laten etsen, eventueel nadien laten vormen? Contacteer ons voor meer informatie of vraag een offerte. Wij stellen graag een prijsvoordelige offerte aan u voor. De levertermijn is afhankelijk van uw materiaalkeuze, de afwerking en de complexiteit tijdens de realisatie van uw product. Indien u graag een offerte wil aanvragen voor chemisch etsen, volstaat het dat u ons een PDF bestand bezorgt.

Offerte aanvragen
Etsen metalen onderdelen (Advanced Chemical Etching)In welke sectoren gebruiken ze geëtste metalen onderdelen?

Chemisch etsen kent tal van populaire toepasmogelijkheden. Voornamelijk bij luchtvaart, defensie, F1, communicatie, elektronica, medische sector, hernieuwbare energie en nog zo veel meer wordt gebruik gemaakt van deze efficiënte techniek om metalen te etsen, markeren en bewerken.

Welke materialen kunnen we etsen?

Standaard metaalsoorten zoals roestvrij staal, verenstaal, koper, messing en fosforbrons maar ook speciale metalen kunnen op aanvraag geëtst worden. ACE is gespecialiseerd in het etsen van aluminium, titanium, nitinol, molybdeen en dergelijke.

 Bezoek de website van ACE


ACE, Advanced Chemical Etching, heeft volgende certificaten om kwaliteit te leveren:
  • ISO 9001 Accreditation Certificate
  • ISO 14001 Accreditation Certificate
  • AS9100 (Quality)
  • IATF16949 (Automotive QMS)
  • ISO 13485 (Medical QMS)

Jaarlijks zijn we, met onze collega’s van ACE, terug te vinden op de Precisiebeurs in Nederland. Hier kan u kennis maken met het chemisch etsen van metalen onderdelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Aarzel niet om ons te contacteren.

© 2023 - cumatrix.be | sitemap
Imaxx Webdesign